hellu

Hej hej! Idag har jag varit med Carro. Först så åkte vi till Hallonbergen och kollade efter lite kläder. Sen så åkte vi hem till henne och vi körde Guitar Hero xd haha jag hade aldrig kört det förut, men det var kul och det gick ganska bra. Förutom att jag fick ont i handen. Sen så gick vi till badmintonen. Sen efter det köpte jag två tidningar xd
Och nu sitter jag här hemma och lyssnar på musik. Ska typ gå och köra minigolf med morsan och farsan snart om vi orkar. Skriver kanske mer sen elr nåt :p
Jag längtar tills vi ska till Jenny ;D Ska bli så roligt ^^
hejdå ;D

tomaten <3

Hej! Sorry för att jag inte har skrivit på länge men jag har inte haft tid eller lust. Det har väl inte hänt så mycket sen senast. Har jobbat mig igenom valborg xd och så kom Joanna hit och sov över :D Det var kul, men synd att hon inte kunde stanna så länge. Och så har jag kört minigolf, vilket jag har blivit waay much better på än var jag var förut.
Sen kan jag väl inte komma på så mycket just nu som jag har gjort..
Eller jo jag har typ förälskat mig i en person som jag kallar "tomaten". Det var väl inte så himla bra att jag blev det, jag blir ändå bara ledsen sen.. men man kan ju inte typ inte bestämma över kärleken. Men jag kan inte sluta tycka om honom. Innan så hade jag inte alls lagt märke till honom (även fast jag ser han väldigt ofta). Och helt plötsligt en dag bara "klick", så blev jag så kääääär när jag såg honom.. och det försvinner inte.
Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska göra.. Fick också reda på att han känner min gamla bästis.. och de som hon umgås med är väl inte de bästa.. så jag antar att han är sån som hon också.. inte för att jag vill tro det..
äsch jag bryr mig inte längre..
just live your life and foret about the rest!
hejdå och puss alla <3


RSS 2.0