läxor, läxor o mer läxor ;'(

Tjena! Sorry som vanligt för att jag inte bloggat.. speciellt till dig Yogi ^^ men jag ska försöka blogga lite mer. Har bara inte haft nåt intressant att skriva om. Men nu har ju skolan börjat så nu finns det mer att skriva om. Idag så började vi gå efter schemat. Vi slutar halv 4 på måndagar.. asså man får värsta huvudvärken -.- och jag brukar typ aldrig få det. Men vi har två läsluster på måndagar så det e bra iaf.
Idag fick vi nya böcker och lite papper. Vi gjorde inte så mkt mer, pratade lite och började jobba lite i några ämnen. Men asså vi har redan fått 4 läxor som ska vara klara den här veckan :O !!! Asåå åååhh! Och på onsdag ska vi ha brolopp, asså va fan jag har ju latat mig hela sommaren, så hur ska jag kunna va med och tävla? Kmr inte orka haha jag kmr komma sist.. så jag ska inte tävla även om det blir bättre betyg elr vad det nu var. Det är ju ett brolopp i 9an oxå, så kan jag tävla när jag tränat upp mig lite x)
Asså gud hur ska jag orka hela 8an med en ny lärare som inte känner oss (elr 2 lärare, fast den ena jobbar ju redan i skolan), okej jag ska inte klaga, Yogis klass har bytt fler lärare men ändå ;p !! ååh, jag vill ha tbx min gamla so lärare ;'( hon gör lektionerna roligare även fast man bara får papper och sånt och inte har nån "världskarta" att peka på -.- och så pratar den nya läraren jättelångsamt och konstigt.. okej hon blir kanske bättre men ändå, hon kan inte bli bättre än min gamla lärare.. ;( men hon kmr ju tbx i 9an (förhoppningsvis annars dör jag)..
Just nu sitter jag och lyssnar på musik ;D har hittar ett bra band: Smile Empty Soul :D deras låt: "Who I Am" är jättebra och "Finding Myself".
Nä nu ska jag inte skriva mer hoho, hejdå :D
just btw jag har klippt lugg för er som inte vet det ^^



jag hade tråkigt xD

boring design :(

Tja! Sorry som vanligt för att jag inte bloggat (speciellt till dig Yogi ^^). Men jag har inte varit hemma, jag var ju på kollo i två veckor. Och sen har jag inte orkat. Men jag ska blogga mer. Men nu har jag kommit på en ganska bra anledning varför jag inte bloggar så mkt, förutom att jag är lat. Och det är att min bloggdesign ser förjävligt ful ut! Så Yogi om du hjälper mig med en snyggare design så kommer jag säkert blogga mer :D
Idag ska jag träffa Isa, Jesus och Isa's kompis Marcus. Vi ska typ fika i stan elr nåt, vi har inte kommit på nåt än x)


Här är jag när vi kör mänsklig bowling på kollot :D

Mer bilder från kollot kanske kommer sen, annars kan ni kolla in min bilddagbok, där har jag lagt ut massa bilder från kollot: kramsjukan @bdb


RSS 2.0