aajj vaaantt too staartt sheerliidddiing ^^

Tja! Sorry för att jag inte har bloggat på länge. Men nu ska jag börja blogga mer igen. Ja, ajg akn ju berätta lite kort om det jag kommer ihåg att jag har gjort under den senaste tiden. Jag och Carro var vid grönan i tisdags och hämtade ut gratis åkband och inträde ;D Så vi ska till grönan på söndag, och det ska bli skitkul <
Under veckan har jag ridit, spelat badminton, varit med kompisar m.m. Och skolan såklart..
Haha det var så pinsamt igår på badmintonen, speciellt när vi hade uppvärmning. Asså vi skulle springa med badminton racketet, och samtidigt balansera bollen på racket. Haha det var svårt, iaf för mig för jag e ju ny. Men det gick väl ganska bra ändå :) btw jag vill börja på chearleading :D Brommagymnasterna har ju chearleadinglag, så jag kanske börjar där. Fast jag kommer typ inte kunna nåt, haha xD
jaja hejdå
puss <3
bloggar kanske senare..



bjuder på en bild på mig ;D hehe jag har kommit på att man kan redigera bilder i mobilen haha xD

ballar av stål = väääldigt underhållande ;D

HAHAHAHAHAHAHA sitter och kollar på ballar av stål!! hahah herregud va rolig den där "djävulen" var när han blåste folk i ansiktet med lövblåsaren, haha lol jag garvar nästan ihjäl mig haha xD Nu är det paus typ ;) Har inget att blogga om, men jag kanske återkommer senare.

 <-- den här mobilen fick jag btw i födelsedagspresent xd (jag fyllde år för en månad sen)

sen kvällsduschning + tidig uppstigning x)

Tjaa! Idag har jag inte gjort så mycket. Min kompis och hennes syrra var hemma hos mig och vi kollade på massa filmer, och spelade ett kul med svårt spel på datan. Sen så stack jag och mamma hem till min mammas kompis och hennes dotter. Sen har jag inte gjort nåt mer. Kollat på talang 2009 och på Berg flyttar in. Ska strax duscha, hehe jag vet att det är lite sent, men jag ska upp tidigt imorn så jag duschar nu på kvällen.
06.50 ska jag och Magda ta bussen till stallet (Magda ska tävla KM), vi får hoppas att det går bra. Hon hade visst ramlat av 3 ggr idag :S Men det går säkert bättre imorn ^^
puss och kram och hejdå !

 <--- lägger ut en söt liten bild på Flinga <3

my new drawing xD

Hej igen! Kan passa på att visa en teckning som jag håller på att ritar :) Det ska föreställa en sån där hund med tre huvuden som är med i Harry Potter. Den är inte klar än, måste skugga klart den, och fixa till lite detaljer. Men jag ska försöka göra klart den under påsklovet.
Jag gillar alltid att rita varelser som inte finns i verkligheten, för då kan ingen säga "Sådär ska den inte se ut" eller nåt sånt, för de är ju bara påhittade och man kan rita de hur man vill ;)



feel free to comment ;)

varför heter det påsk egentligen?

Hejsan och nästan godmorgon (?)
Nej jag vaknade inte nyss om ni tror det haha, jag vaknade faktiskt när mitt alarm ringde halv 10. Fast jag vaknade faktiskt innan och var jättepigg, fast jag gick inte upp.. jag undrar vad klockan var då. Idag är det skärtorsdan' om jag inte har fel. Det är väl då man går runt och klär ut sig till påskkärringar? Haha jag kommer ihåg en gång när vi "påskade" (som jag kallar det), då klädde jag typ ut mig till en kill-påskkärring (?) haha jag ska alltid överdriva när det händer nåt kul haha.
Ska kanske göra nåt med Yogi sen, fast jag måste äta lunch först >.<
Just nu håller jag btw på och läser en bra bok. Den heter "När kommer du tillbaka" av Marika Kolterjahn. Jag har lite mindre än halv kvar. Om ni vill veta vad den handlar om så får ni gå till biblioteket för jag orkar inte skriva det här ;)
Plus att jag är så dålig på att förklara vad böcker handlar om. Jag liksom förklarar hur jag uppfattar boken. Fast den egentligen kanske handlar lite om nåt annat hehe..

Btw varför heter det påsk? Vem har kommit på det ordet? Ja, jag vet iaf inte x)
Nu ser jag att det blev en ganska lång text :p Kanske skriver senare i kväll.
Hejsan svejsan :)

Juste, kolla på den här covern av Hallelujah, herregud jag dör va bra han är<3

http://www.youtube.com/watch?v=EAzQ-Ex8Zek

good fotodag :D

Hej, sorry för att jag inte bloggat på typ några dagar, men jag har typ inte haft nåt intressant att skriva. Idag så har jag, Alitzel och Wilma varit ute och fotat. Mest hästar, men också lite natur och oss själva. Sen så skulle Alitzels lillasyrra rida så vi följde med och fotade lite där också. Så här kommer lite bilder :) fast de från ridskolan har jag inte lagt in än.


  <-- två hästar som typ busade med varandra btw de försöker inte para sig för det är två valacker.


  <-- öga :D


  <-- min kompis's medryttarhäst Jullan :)

lägger kanske upp fler bilder sen :)

RSS 2.0